Dere Haberleri

dere haberleri ve güncel dere gelişmeleri, dere ile ilgili tüm video, dere fotoğrafları ve dere haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak'ta Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hafta sonu için yapılan fırtına ve yağmur uyarısı sonrası ekipler tedbirleri arttırdı.

Zonguldak

Kent merkezinden geçen dere temizlenmeye temizlenmeye kokmaya başladı

Türkiye Gündemi

Giresun’un Görele ilçesinde kontrolden çıkan otomobil dere yatağına uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Hakkari’de Yüksekova-İran arasında bulunan Esendere beldesi sınırları içerisinde yer alan dere kuraklık nedeniyle tamamen kurudu.

Türkiye Gündemi

Karabük’te hava sıcaklıklarından bunalan vatandaşlar ormanların içerisinde bulunan derelerin buz gibi sularında serinliyor.

Devrek

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde serinlemek için girdiği derede akıntıya kapılarak kaybolan şahsı arama çalışması başlatıldı.

Devrek

Zonguldak'ta serinlemek için girdiği derede akıntıya kapılan genci arama çalışmalarına, havanın kararması dolayısıyla yarın sabah devam edilecek.

Zonguldak

Derelere attığımız çöpler yağan yağmurla bize geri döndü, halk bu konularda aydınlatılmalı

Zonguldak

Zonguldak'ta dünden beri etkili olan sağanak yağış sonrası derede su seviyesi üst noktaya ulaştı.

Kozlu

Zonguldak'ta şiddetli yağışlar nedeniyle Kozlu ilçesindeki Ilıksu deresi taştı. Zonguldak-İstanbul karayolu Ilıksu mevkisinde de heyelan meydana geldi. Ekipler çalışmalarını sürdürürken,...

Devrek

Zonguldak için günlerdir uyarısı yapılan ve kentte iki gündür etkili olan sağanak nedeniyle Bük Köprüsü trafiğe kapatıldı.

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Devlet Su İşleri (DSİ) 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim ile birlikte Zonguldak / Merkez...