Cide Haberleri

Cide haberleri ve güncel Cide gelişmeleri, Cide ile ilgili tüm video, Cide fotoğrafları ve Cide haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Yaşam

Kastamonu’nun Cide ilçesinde akşam vakti ilçe merkezine inen ayı, vatandaşların cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun Cide ilçesinde yağışlı hava sebebiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, şarampolde devrildi.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun Cide ilçesinde alışveriş yapmak için gittiği semt pazarında ayağı takılarak düşen kadın yaralandı. Hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alındı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde uyuşturucu ve tabancayla yakalanan 4 kişi jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

A Milli Takım Voleybol Takımı'nın, CEV Avrupa Şampiyonası'nın finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyon olması Kastamonu’nun Cide ilçesinde büyük coşkuyla kutlandı.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun Cide ilçesinde alışveriş yapmak için gittiği semt pazarında aniden fenalaşarak yere yığılan vatandaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Kastamonu’nun Cide ilçesinde kendisinden haber alınamayan 58 yaşındaki şahıs, evinde ölü bulundu.

Kastamonu

Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürürken dikkat çekici bir olaya müdahale etti.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren genç, cankurtaran tarafından kurtarıldı.

Kastamonu

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, su şebekesinin tamiri için Loç Vadisi'ndeki Devrekani Çayı'na giren bir kişi, akıntıya kapılarak kayboldu.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde inşaatta kullanılan malzemeler çalındı.

Kastamonu

Kastamonu'nun Cide ilçesinde yaşanan sel ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Avni Çakır, ilçede 4 mahallede irili ufaklı 100’den fazla binanın...