Bartın Haberleri Haberleri

Bartın Haberleri haberleri ve güncel Bartın Haberleri gelişmeleri, Bartın Haberleri ile ilgili tüm video, Bartın Haberleri fotoğrafları ve Bartın Haberleri haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Bartın

Bartın merkeze bağlı Özbaşı köyünde, ormanlık alanda İsmail Altunbaş'ın ölü bedeni bulundu. Altunbaş'ın başından vurulduğu tespit edildi.

Asayiş

Bartınlı bir şahıs, çalıştığı işyerinin şantiyesindeki konteynerde ranzaya iple kendini astı. Şahsın hayatını kaybettiği öğrendi.

Bartın

Bartın'da meydana gelen trafik kazasında, liman istikametine yük taşıyan tır yoldan çıkarak devrildi. Kazada sürücü hafif yaralandı.

Bartın

BARÜ 26 sözleşmeli personel alacak

Bartın

Bartın’da zincir marketlere sıkı denetim

Bartın

İYİ Parti’den Safranbolu belediye başkan adayı olan şarkıcı Hakan Peker, “Turizmde, kültürde ve sanatta benle bağdaştığı için, ben Safranbolu olduğum...

Bartın

Betül Demir konseri öncesinde sahneyi kadın askerler bastı. Türkiye temalı kostümü ile sahne alan Betül Demir'e küçük hayranından şaşırtan cevap....

Bartın

Bartın'da yardıma koşan vatandaş, aracın aniden hareket etmesi sonucu otomobilden atladı. Yaralanan şahıs ölümden döndü.

Bartın

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde yaptığı operasyonda 3 kişiyi uyuşturucu madde ile yakaladı.

Bartın

Bartın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık ve haksız kazanç elde edilmesinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bartın

Bartın’da gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri, kumar oynanan bir kıraathaneye baskın yaptı.

Bartın

Bartın'da akıllı kavşakta kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğini devirdi.