Aydın Haberleri

Aydın haberleri ve güncel Aydın gelişmeleri, Aydın ile ilgili tüm video, Aydın fotoğrafları ve Aydın haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Aydın’ın İncirliova ilçesinde meydana gelen olayda trenin çarptığı şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Aydın'ın Çine ilçesinde iki kuzen arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Bir şahıs, iddiaya göre girdiği apartman dairesinin önünde bekleyip evden çıkan eski sevgilisinin nişanlısını silahla kalbinden vurarak öldürdü.

Türkiye Gündemi

Doktor Altuğ Karaköse, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Türkiye Gündemi

Kayıp olarak aranan ve 30 gün sonra başı vücudundan ayrılmış şekilde arazide cesedi bulunan Şerafettin Akalın’ı (40), yaşanan tartışmanın ardından...

Genel

Bir hayvan çiftliğinde 'Çiko' isimli köpeğin kendinden kat kat ağırlıktaki danaya kafa tutması ve dananın da bu oyuna eşlik etmesi...

Türkiye Gündemi

Sulama kanalında vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu.

Türkiye Gündemi

Arazi meselesi yüzünden çıkan kavgada yeğenini bıçaklayarak öldüren şahıs sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye Gündemi

Ormana odun kesmeye giden Emin Selek (74) ormanda ölü olarak bulunurken, yaşlı adamın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Türkiye Gündemi

Geçtiğimiz yıllarda evlilik işlemleri için başvurduğu sağlık kuruluşunda kan kanseri olduğunu öğrenen ve yakın zamanda da kardeşinden ilik nakli oldu.

Türkiye Gündemi

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Atatürk Devlet Hastanesi personeli Yüksel Arslan için görev yaptığı hastanede tören düzenlendi.

Türkiye Gündemi

"Kaçırıldım, beni bir depoda tutuyorlar" diyerek yardım isteyen 17 yaşındaki genç kızın senaryo ürettiği ortaya çıktı