Safranbolu Haberleri

Safranbolu haberleri ve güncel Safranbolu gelişmeleri, Safranbolu ile ilgili tüm video, Safranbolu fotoğrafları ve Safranbolu haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir, belediye başkanlığı döneminde gerçekleştirmek istediği projelerini lansman toplantısında anlattı.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari aracın sitenin bahçesine uçması sonucu 3 kişi yaralandı.

Karabük

İYİ Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Hakan Peker'in organize ettiği konserde Reyhan Karaca, Burak Kut ve Zafer Peker hayranları ile...

Karabük

Cumhuriyet Halk Partisi Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse, yeni dönemde gerçekleştirmek istediği projelerini lansman toplantısında anlattı.

Karabük

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ortaöğretim kurumlarına ait devlet yurtlarında kalan öğrencilere yönelik "Eğitim Gençlik ve Değerlerimiz Programı" düzenlendi.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Mustafa Antepoğlu İlkokulu’nda "Dilimizin Zenginlikleri” Projesi çerçevesinde sergi düzenlendi.

Karabük

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 5 yılda yapılan yatırım ve hizmetlerle alakalı bilgilendirmede bulundu.

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki Bostanbükü köyünde, 6 bin 64 kişi yaşıyor

Karabük

Karabük’ün Safranbolu ilçesi ile özdeşleşen lezzetlerinden olan ve coğrafi işaret tescili olan ‘Safranbolu Kıtırı’nın üretimi geçen yıl 5 ton olarak...

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde belediye ekiplerinin kazı çalışmaları sırasında patlayan doğal gaz borusu alev alırken, bir işçinin yüzünde yanık oluştu.

Karabük

Karabük Milletvekili Keskinkılıç; “Safranbolu’ya gelin, AB’den tescilli safran tadın”

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası yolda kalan aracı kurtarmaya giden çekici, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 7 metrelik...