Polis Haberleri

Polis haberleri ve güncel Polis gelişmeleri, Polis ile ilgili tüm video, Polis fotoğrafları ve Polis haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak'ın emektar madencilerinin ve emeklilerin sesi olma misyonunu üstlenen TÜM Emeklilerin Sendikası Zonguldak Şubesi üyeleri, önemli bir basın açıklaması için...

Türkiye Gündemi

Kendisine ait araçla ters yöne giren polis memuru, trafikte çıkan yol verme tartışmasında sürücüyü bacağından silahla vurarak yaraladı.

Türkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programı sonrası Mardin'e giden polis aracının kaza yapması sonucu şehit düştü.

Düzce

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulunun aldığı karar ile Emniyet Müdürlüğü’nün araç kampanyasına destek olacak.

Düzce

Düzce’de Polis ve Jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda makaron, kaçak sigara ve cep telefonu yakalandı.

Düzce

Düzce genelinde uyuşturucu tacirleri ve kullanımına karşı operasyonlar devam ediyor. Polis ve jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin Cumhuriyet başsavcılığı koordinesinde...

Düzce

Düzce’de Yunus timlerinin yaptığı uygulamada bir şahıs, polisleri görünce içerisinde uyuşturucu bulunan poşeti atıp kaçtı. Polis, kamera görüntülerinden eşkalini tespit...

Türkiye Gündemi

Boşanma aşamasında olduğu eşi ile oğlunu silahla öldüren ve cesetlerini çuvala koyarak memleketi Kırklareli'ne götürerek gömen emekli polis memuru yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan araç sürücüsü polis ekipleri peşine taktı. Ekipler her yerde kaçan sürücüyü arıyor.

Zonguldak

Şanlıurfa’da görev yapan ve bir süredir tedavi gördüğü kansere yenik düşen Çaycumalı polis memuru Oktay Ermişoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Spor

10 yıllık hakemlik geçmişi var... Bölgesel klasmanda başarıyla görev yapıyor

Türkiye Gündemi

Mersin'in Tarsus ilçesinde, polis memuru olan eski eşi tarafından silahla vurularak öldürülen 31 yaşındaki Mervegül Bayer’in tabutunu kadınlar taşıdı.