Kaza Haberleri

Kaza haberleri ve güncel Kaza gelişmeleri, Kaza ile ilgili tüm video, Kaza fotoğrafları ve Kaza haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

14 yaşındaki çocuğun kullandığı araç, kaldırımdaki yayalara çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Türkiye Gündemi

Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde meydana gelen patpat kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Bolu

Bolu’da Mudurnu-Akyazı karayolunda üniversite öğrencilerini taşıyan araç ile panelvan aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 3’ü ağır 15 kişi yaralandı.

Karabük

Karabük'te yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada otomobilin çarpması sonucu yaralanan Muammer Kener (21), 32 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Asayiş

Afyonkarahisar’da trenin tıra çarptığı ve 1 kişinin yaralandığı feci kaza cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Bartın

Bartın Kozcağız'da meydana gelen kazada iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Bartın

Bartın’da meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü şarampole devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Çaycuma

Çaycuma'da Bartın ışıklı kavşağında dün öğle saatlerinde meydana gelen kazada bir yaya otomobil tarafından çarparak yaralandı. Kazanın ardından olay yerine...

Karabük

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yağmur yağışı sonrası ıslanan yolda kayan traktör, önce otomobile ardından duvara çarptı. Kazada traktör sürücüsü yaralandı.

Karabük

Karabük-Eskipazar karayolunda yolun yolun yağmur sonrası kayganlaşması nedeniyle otomobil takla attı. Kazada bir kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta içi yolcu dolu olan minibüs otomobil çarpıştı. Kazada şans eseri kimsenin burnu bile kanamadı.

Türkiye Gündemi

Denizli’de yağış sonrası kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır kanala devrildi.