Gebze Haberleri

Gebze haberleri ve güncel Gebze gelişmeleri, Gebze ile ilgili tüm video, Gebze fotoğrafları ve Gebze haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde sinir krizi geçiren ve kendini eve kilitleyen vatandaşa itfaiye ekipleri 3. kattaki dairenin penceresinden girerek ulaştı. Kelepçelenerek...

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir taş ocağının içinde bulunan asfalt eritme tankında patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hamile bir kadını darp ederek düşük yapmasına sebep olan şahsın iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi...

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 25 yaşındaki genç adam, parkta başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Son Dakika: Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir geri dönüşüm fabrikasında trafo patlaması sebebiyle yangın çıktı. Yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde seyir halindeki otomobilde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Otomobil sahibinin aracı bugün Pendik'ten aldığı öğrenildi.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Demet Akalın konserine giden bir vatandaş, nereden geldiği belli olmayan sert bir cismin kafasına gelmesiyle yaralandı.

Türkiye Gündemi

M Grup  Özel Güvenlik Hizmetleri Kocaeli- Gebze bölgesinde çalıştırılmak üzere güvenlik görevlisi alacak. Mülakatlar, 16.06.2023 Cuma günü yapılacak.

Türkiye Gündemi

Dolandırıcılık suçundan hakkında 16 yıl 2 ay hapis cezası bulunan şahıs ekipler tarafından yakalandı.