Cide Haberleri

Cide haberleri ve güncel Cide gelişmeleri, Cide ile ilgili tüm video, Cide fotoğrafları ve Cide haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kastamonu

Kastamonu'nun Cide ilçesinde gece saatlerinde etkili olan fırtınanın bıraktığı hasar gün ağarınca ortaya çıktı.

Kastamonu

Kastamonu'nun Cide ilçesinde etkili olan fırtına sebebiyle, deniz kara ile birleşti. Dev dalgaların vurduğu Cide-Bartın karayolu sular altında kaldı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde etkili olan fırtınada teknelerini korumak için limana bağlamaya çalışan balıkçılar, adeta zamanla yarıştı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde dev dalgalar sebebiyle yıkılan istinat duvarının onarılması için çalışma başlatıldı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde etkili olan fırtına sırasında dev dalgalar sebebiyle çöken Cide-Bartın karayolunda onarım çalışması başlatıldı.

Kastamonu

Kastamonu'nun Cide ilçesinde dün öğle saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Kastamonu

Kastamonu'nun Cide ilçesinde sahili döven dev dalgalar sebebiyle Bartın-Cide yolunda göçük meydana geldi. Yolda önlem alan ekipler, trafik akışını kontrollü...

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Ölen köy muhtarının annesini ziyarete...

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde köy mezarlığında yangın çıktı. Yangının evlere sıçramaması için itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde iki grup arasında bıçaklı kavga yaşandı. Kavgada üç kişi yaralandı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde gece saatlerinde çıkan yangında üç ev kullanılamaz hale geldi.

Yaşam

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 3 gün önce kaybolan muhabbet kuşu, polis ekiplerinin uygulaması sırasında görülerek yakalandı.