Zonguldak Sanayi ve İş İnsanları Derneği (ZOSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu beraberinde ZONSİAD üyesi Ünal Dokucu ile birlikte ziyaretlerde bulundu.

Alınan bilgiye göre, ZONSİAD Başkanı NejdetTıskaoğlu ilk olarak Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, Zonguldak Gençlerbirliği Kulüp başkan yardımcısı Ünal Dokucu ile birlikte Aktaş’ın şahsına özel olarak hazırlanmış olan kendi isminin yazılı olduğu kulübün formasını ve Devrek İlinin ‘Devrek Özel Bastonu’nu hediye ettiler.

ZONSİAD Başkanı NejdetTıskaoğlu ardından beraberinde ZONSİAD üyesi ve aynı zamanda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulüp Başkan yardımcısı Ünal Dokucu ile birlikte İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç’ı ziyaret etti.

Ziyarette, İl Jandarma Alay Komutanına şahsına özel olarak hazırlanmış kendi isminin yazılı olduğu kulübün formasını ve Devrek ilinin ‘Devrek Özel Bastonu’nu hediye ettiler.

Başkan Tıskaoğlu, İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Alay Komutanına misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi