Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel’e Türkiye Gazeteciler Federasyonu TGF bayrak ve flamalarını teslim etti.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ereğli Gazeteciler Derneğini (EGD) ziyaret ederek başkan Şafak Erel’e Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca’nın gönderdiği TGF bayrak ve flamalarını teslim etti.

Ereğli Gazeteciler Derneğinin yeniden Türkiye Gazeteciler Federasyonunda olmasının çok önemli olduğunu belirterek: “Ereğli Gazeteciler Derneği’nin tekrar TGF ailesi içerisinde görmek bizleri memnun ve mutlu etmiştir. TGF Genel Başkanımız Yılmaz Karaca tarafından EGD’ye gönderdiği bayrak ve flamalar tarafımızca Başkan Şafak Erel’e teslim edilmiştir. TGF bayrağımız göndere çekilmiştir. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak Ereğli Gazeteciler Derneği ile birlikteliğimiz ve işbirliğimiz artarak devam edecektir. EGD üyelerinin birçoğunun ZGC genel kurul üyesi olması bizler adına mutluluk vesilesidir. İl geneli çalışmalarda tüm ilçelerimiz ile birlikteliğimiz Alaplı, Çaycuma, Devrek, Kilimli, Kozlu ve Gökçebey olarak başkanlarımızla beraber sürmektedir” dedi.

EGD Başkanı Şafak Erel ise yaptığı açıklamada: “TGF ailesi ile tekrar birlikte olmak çok güzel. Bizlere gurur ve onur verdi. Bayrak ve flama için teşekkür ediyoruz. TGF ailesi içerisinde de EGD olarak katkılarımızı ve desteklerimizi vereceğiz. EGD ve ZGC ile birlikte il geneli yerel basını güçlendirme adımlarını atacağız. TGF Genel Başkanımız Yılmaz Karaca’yı da Ereğli’ de yakın zamanda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Yapılan bayrak teslim töreninde ZGC Başkan yardımcısı Şafak Gazetesi yazı işleri müdürü Seçkin Kırarslan ve ZGC Onur kurulu üyesi İnanış Gazetesi muhabiri Muhammet Karapınar yer aldı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi