MFA MASKE Genel Koordinatörü Murat Uzun, “Türkiye Odalar Borsalar Birliğinin 2016-2018 verilerini dikkate alarak belirlediği Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlendiği ilk 100 şirket sıralamasında 30. Sırada yer aldığımızı öğrendiğimizde büyük bir mutluluk duyduk” dedi.
Uzun açıklamasında, “TOOB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan’ın katılımı ile pandemi nedeni ile dijital ortamda gerçekleşen ödül töreninde 30. sırada yer almak bizi gururlandırdı. Hem harcadığımız yoğun gayrete nefes, hem de hedeflediğimiz menzile gidişte bize güzel bir motivasyon oldu” diyerek şunları söyledi:
“Şüphesiz ki ülkemizin zenginleşmesi ancak yorulmadan çalışan, risk alan, ulusal zenginliğini kişisel zenginliğin önüne koyan, sorumluluk üstlenen, vergisini ödeyen, üreten, ihracat yapan ve istihdam sağlayan, girişimcilerin artması ile mümkün olacaktır. Hem ülkemizde, hem yurt dışında devam eden yatırımlarımızla şehrimize, bölgemize, ülkemize önümüzdeki süreçte daha fazla katkı sağlamaya devam edeceğimize inanıyorum. 
Bize inanan, güvenen bizi bu günlere taşıyan müşterilerimize ve MFA ailesinin her kademedeki çalışanlarına teşekkür ediyorum. Şirketimiz adına olduğu kadar, şehrimiz Zonguldak’ın isminin de böyle önemli organizasyonlar da gündeme gelmesi bizi daha da mutlu ediyor”

Editör: Haber Merkezi