TÜMEF Zonguldak teşkilatı uyuşturucu ile mücadelede şehir merkezinde stant açtı.

TÜMEF yöneticilerinin yaptığı açıklamada çalışmalarından bahsettiler.

TÜMEF ile ilgili bilgiler veren yöneticileri şunları söyledi.

“Zonguldak İl ve İlçelerinde TUMEF Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Federasyonu aktif olarak çalışmakta. Zonguldak ilinde faaliyete giren ‘’ Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Federasyonu (TUMEF) il ve ilçelerde uyuşturucu ve kötü alışkanlıkların mücadelesinde önemli bir rol oynamayı planlıyor. 2022 yılı başlarında Zonguldak ilinde faaliyete başlayan federasyona Zonguldak halkı ilgi gösterdi’’.

ilimizde Farklı yerlerde (TUMEF) Standları kurarak halkı bilinçlendirme çalışmaları hızla devam etmektedir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı bağımlılıktan kurtarmak ve topluma kazandırmak için çalışmalarımıza güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Biz sorunların çözüm noktasında sizinle beraber değineceğiz. Gelin hırçınlıklarında, kutuplaşmalarından kaynaklanan yaraları saralım ve toplumu kucaklayalım. Hep birlikte çözüm üretelim, sağlıklı nesiller yetiştirelim.

UYUŞTURUCU MERAKLA BAŞLAR ÖLÜMLE BİTER

Zonguldak ilimizde faaliyetlerimiz devam edecek olup, uyuşturucu ile mücadele konusunda her vatandaşımızın yanında destekçisi olacağız. Sosyal medyadan bize ulaşabilirsiniz. Stantlarımızı gördüğünüz yerde görevli arkadaşlarımızdan destek talep edebilirsiniz”

TÜMEF Tanıtım standına Zonguldak halkı büyük ilgi göstererek ‘’Uyuşturucu ile mücadele çalışmasına ve broşür dağıtılmasına’’ Batı Karadeniz Bölge başkanı Volkan Yıldırım, Zonguldak başkanı Serdar Güneş, basın ve medya sorumlusu Mehmet Baysal, teşkilatlardan sorumlu başkan Hatice Bezir ve yerel basından sorumlu başkan Leyla Temiz, yer aldı.

Yapılan açıklamada “İçişleri Bakanlığı’nın yürüttüğü tamamen yerli ve milli imkanlarla geliştirilen uyuma uygulaması sayesinde uyuşturucu satıcılarını tek tuşla ihbar edebilirsiniz.

Uyuma uygulamasını ücretsiz olarak akıllı telefonunuza ( Play Store- App Store ) yükleyip bir kimlik oluşturulduktan sonra yalnızca uygulama butonuna basarak ihbarda bulunabilirsiniz.

Uygulama kapsamında ihbar eden kişilerin kimlikleri gizli kalacak, konum bilgisi ile sisteme gelen ihbar bilgileri en yakın ekibe teslim edilir.

Ülkelerde ve milletlerin gelişmişlik düzeyinin bir ölçüsü de gördükleri kanunsuzlukları ihbar etme oranıdır” denildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi