Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak Başkanı Sinan Toprak, Zonguldak Kent Merkezinde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak Başkanı Sinan Toprak ve yönetimi Zonguldak Kent Merkezinde ki bir kafede basın mensuplarıyla bir araya gelerek Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinin gerçekleştirdiği 34. Olağan Genel Kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Etkinlikte ilk konuşmayı yapan ZGC Başkanı Derya Akbıyık: “Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak Başkanı Sinan Toprak ve yönetimi her zaman yanımızda oldular. Bugünde kahvaltı programı vesilesiyle bir araya geldik. Başkan Sinan Toprak ve yönetimine bugünkü etkinlik için yönetimim ve üyelerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak Başkanı Sinan Toprak ise şunları söyledi: “Zonguldak’ımızın değerli basın mensuplarına, basın emekçilerimize kahvaltı davetimize katıldıkları için teşekkür ediyorum. Basın mensuplarımız şehrimizin olmazsa olmazıdır. Sizler sayesinde Zonguldak’ımızdan haberdar oluyoruz. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğiniz genel kurulunuzun sizlere ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerin aracılığıyla vatandaşlarımıza şu çağrıyı yapmak istiyorum; Pandeminin etkisinden biran önce kurtulabilmemiz için Sağlık Bakanımızın dediği gibi aşımızı mutlaka yaptıralım diyoruz. Aşısını yaptırmayan vatandaşlarımızı aşılarını yaptırmaya davet ediyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi