Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin teşrifleri ile Antalya ilinde 25-27 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak olan "Genişletilmiş Bakanlık Koordinasyon Toplantısı" için ilimizde sektör paydaş toplantısı yapıldı.

İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen sektör paydaş toplantısına İl Müdürü Cemalettin Çataklı, İl Müdür Yardımcı Hasan Akcaalan, Hayvan Sağlığı ve Yetiştirciliği Şube Müdürü V. Erhan Akgün, Bitkisel üretim ve Bitki sağlığı Şube Müdürü V. Serkan Bulut ve Koordinasyon ve sal Veriler Şube Müdürü V. Engin Hasan Sarı’nın yanı sıra ilimizde Ziraat Odası Başkanları, Üretici Birlikleri Başkanları, STK temsilcileri ve önder çiftçiler katılım sağladı.

Toplantı açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Cemalettin ÇATAKLI "Sektörümüzde yaşanan sorunların çözümü için sektör paydaşlarınca bir araya gelindiği çözümün ilk elden sağlanması için bakanlığımıza iletileceği ortak akıl ile çözüm sağlanması için çalışıldığını vurgu yaparak toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi