Zonguldak’ın değerli siyasetçilerinden ve Müteahhit Turgut Hamzaçebi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile “Değerli arkadaşlarım. Koronovirüs bizleri eve kapattı” dedi.

Hamzaçebi paylaşımında, “Ülkemizi yönetenler bu salgında ağır bir sorumluluk yüklenmişlerdir. Sen ben kavgasını bırakıp insanımıza odaklanmalıyız” diyerek şunları söyledi:

“İlimizde ve bölgemizde hizmet aşkı ile kendi sağlıklarını tehlikeye atarak var güçleriyle gece gündüz demeden çalışan sağlık personelini, emniyet güçlerini ve yönetici arkadaşlarımızı yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Kendi sağlıklarını hiçe sayarak verdikleri mücadeleye, emeklerine ve hizmetlerine saygı duyuyoruz.

Hepimizin bildiği gibi dünyayı saran bu salgın tehlikesinden en fazla yükü sağlıkçılarımız çekmektedir. Bizlere düşen onlara yardımcı olmak için kurallara harfiyen uymaktır. Ülkemizi yönetenler bu salgında ağır bir sorumluluk yüklenmişlerdir. Onlarında fedakarca hizmetlerde bulunmaları, Devletimizin "DEVLET BABA, DEVLET ANA" geleneğini vatandaşlara göstermeleri gerekmektedir.

İnsanlığı tehdit eden bu salgında dahi didişen siyasetçiler yüzünden zaten bozuk olan morallerimiz daha da bozulmaktadır. Biz vatandaşlar olarak, kavga eden değil barış içinde yaşayan bir ülke olmak istiyoruz. Bunun için iktidarı ile muhalefeti ile hepimize düşen görevlerin ve sorumlulukların bilincinde olmayız. Sen ben kavgasını bırakıp insanımıza odaklanmalıyız.

Görünen şu ki, bundan sonra hep beraber yeni bir döneme girmiş olacağız. Artık her şey eskisi gibi olmayacaktır. Değişim rüzgarlarından hepimiz etkileneceğiz. İnşallah olumlu yönlerden etkilenir, gelecek günlerimizin huzurlu, sağlıklı ve mutlu olması için çalışırız. Allah yar ve yardımcımız olsun” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi