Belediye İş Sendikası Zonguldak Şubesinin 12’inci olağan genel kurulu Emirgan Otel’de yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimler sonucunda mevcut başkan Osman Karataş ve yönetimi seçilerek güven tazelediler.

Genel Kurulunun Divan Başkanlığına Belediye İş Sendikası Basın Yayın Genel Sekreteri Kemal Çavuşoğlu, Divan Başkan Yardımcılığına Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ertuğrul Çınar yaptı.

Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Belediye İş Sendikası Genel Merkez Genel Sekreteri olarak görev yapan ve emekli olan Nihat Ayçiçek bir konuşma yaparak, bugüne kadar görev yaptığı Belediye İş Sendikasında kendisine destek veren tüm işçilere teşekkür etti.

Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş, “Belediye İş Zonguldak Şubesi Başkanı Osman Karataş, “Gösterdiğiniz güvenden dolayı teşekkür ediyoruz. Listemizin içerisinde bulunan ve bizleri destekleyenlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte aynı şevkle ve aynı duyarlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Yönetim Kurulumuza 1 emekli olan arkadaşımızın yerine Devrek Belediyesinde çalışan bir arkadaşımızı ekledik. Tek liste bir liste oluşturduk. Tüm seçilmiş olan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum”dedi.

Programın son bölümünde ise sendika yöneticileri tarafından emekli olan Tuncay Uludağ ve Aytekin Müffetişoğlunaplaket takdim edildi.

Tek Liste ile gidilen seçimler sonucunda Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanlığına Osman Karataş seçilirken, başkan yardımcısı Hasan Aydın, Mali Sekreter Recep Köksal, yönetim kurulu üyeleri İlyas Gazek ve Tuncay Ulupınar, Denetleme Kuruluna, Murat Kula, İsmet Bostancı ve Serhat Kop, Disiplin Kuruluna, Erkan Ateş, Erhan Kırkağaç ve Haluk Boz seçilirken, Genel Merkez Üst Kurul delegeliklerine ise, Osman Karataş, Tuncay Uludağ, Recep Köksal, Tuncay Ulupınar, Aytekin Müfettişoğlu, Erkan Ateş Muhammed Çolakoğlu, Durmuş İris, Ümit Sivri, Tolga Bayrak, İlhan Köse, Rahşan Altıntaş, Eray Güngör, Emre İncekara, Derya Düzoğlu seçildiler.

Emirgan Otelde yapılan genel kurula, Belediye İş Sendikası Basın Yayın Genel Sekreteri Kemal Çavuşoğlu, birçok ilin Belediye İş Sendikası Şube Başkanları, Belediye İş Sendikası eski başkanı Cavit Zülfikar, Belediye İş Sendikası eski genel sekreteri Nihat Ayçiçek, KESK Dönem Sözcüsü ve Kültür Sanat Sen İl Temsilcisi Onur Çebi, ESK Şube Başkanı Vacit Esen, Tez-Koop İş Sendikası Şube Başkanı Şerif Taşören, Toleyiş Sendikasından Yasin Bayoğlu ile belediye iş sendikası üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi