Kozlu İlçesi’nin sevilen esnaflarından ve Zonguldak Elektrikçiler ve Radyocular Odası Başkanı İbrahim Artikar’ın babası, Muzaffer Artikar vefat etti.

Merhum Muzaffer Artikar’ın cenazesi, Kozlu Merkez Aziziye Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Cenazeye, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ZESOB) Başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldak Pazarcılar ve Sebzeciler Odası Başkanı Tunay Küçük, Zonguldak Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, Zonguldak Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem, Zonguldak Terziler ve Kunduracılar Odası Başkanı Çetin Yıldız, Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Alparslan Küçük, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) eski Genel Sekreteri Bahri Kara, TTK Kozlu İşletme Müdürü Ümit Değirmenci, Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şahin Kala, Kozlu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz, Çaycuma Elektrikçiler ve Radyocular Odası Başkanı Hayri Kandemir, akraba, dost ve sevenleri katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhum Muzaffer Artikar’a Allah’tan rahmet, acılı ailesi başta olmak üzere sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi