Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, bir dizi açılışlar için geldiği Zonguldak’ta Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret etti.

Zonguldak Valiliğini ziyaret eden ardından Saime Toptan Lisesinin açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, açılış töreninden sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesine hareket eden Bakan Mahmut Özer’i ve beraberindeki Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı Rektörlük Binasının önünde BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Daire başkanları karşıladı.

Rektörlük Binası önündeki karşılamanın ve toplu fotoğraf çekiminin ardından Rektörlük makamına geçen Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer ve Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, burada BEÜ Rektörü İsmail Hakkı Özölçer ve Rektör Yardımcısı Prof. DR. Bekir Hakan Bakkal ile bir süre sohbet etti.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’in Zonguldak’a ve Üniversiteye gerçekleştirdiği ziyaretten büyük onur duyduğunu ifade eden Rektör Özölçer, 2011-2017 yılları arasında Üniversitede Rektörlük yapmış olan Prof. Dr. Özer’e Üniversiteye bulunduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Bakan Özer’in dinamik, girişimci ve inovatif tarzını kendilerinin de örnek aldığını dile getiren Rektör Özölçer, Üniversitelerinin gelişimi için ellerinden gelenin fazlası bir çabayla çalışmakta kararlı ve hevesli olduklarının altını çizdi.

Ziyarette, BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e hediye takdim etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi