İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Dilay Küçük, “Zonguldak’ı seviyoruz, Zonguldak için varız. Merkez ilçemizde İYİ Partinin sesini duymayan ev kalmaması adına mahalle çalışmalarımıza başladık” dedi.

Kongre süreçlerinin devam ettiğini belirten Küçük, “Bu hafta sonu Devrek ve Kilimli İlçe kongrelerini gerçekleştireceğiz.  29 Mart 2020 tarihinde ise il kongremizi yapacağız. Şimdiden kongremizin hayırlı olmasını ve başarılı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

İdlib’de şehit düşen askerlerimize rahmet gazilerimize şifa dileyerek konuşmasına devam eden İyi Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Dilay Küçük, şunları söyledi:

KONGRELERİMİZ DEVAM EDİYOR

Suriye'nin İdlib bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Dünkü İYİ Parti’nin grup toplantısında İdlib’deki hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimiz unutulmadı. Grup toplantısının yapıldığı salonda ön sıralarında şehit olan askerlerimizin fotoğrafları ile Türk bayrakları yer aldı. Maalesef yaşadığımız bu üzüntü olayla beraber İyi Partinin kongreleri de devam ediyor. Kongrelerimizin her birinde şehitlerimizin aziz hatıralarına hürmeten Kuran okutularak süreci gerçekleştiriyoruz. Bu hafta sonu Devrek ve Kilimli İlçe kongrelerini gerçekleştireceğiz.  29 Mart 2020 tarihinde ise il kongremizi yapacağız. Şimdiden kongremizin hayırlı olmasını ve başarılı olmasını temenni ediyorum.

ZONGULDAK İÇİN VARIZ

Zonguldak’ı seviyoruz, Zonguldak için varız. İYİ Parti Mahalle sorumluları, belde sorumluları yenilenme çalışmalarına başladık. Bizim kapımız herkese açık yeter ki yol yürürken taşları beraber atalım aynı güçle aynı hevesle 2 senedir devam eden bir mücadelemiz var. İYİ Partinin sesini duymayan ev kalmasın istiyorum. Ben diyorum ki evlere ulaşalım bizden ne istediklerini, neyi istemediklerini birebir öğrenelim. Her şey İYİ olacak. Perşembe günü ikindi namazına müteakip Yeni Camide İdlip şehitlerimiz için Kuran okutacağız. Tüm Zonguldak halkını davet ediyoruz. Tekrardan Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi