Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde yapılacak müzik şenliğinin organizasyon sorumluları basın ile bir araya gelerek 3 günlük program hakkında açıklamalarda bulundular.

Kozlu’da sahilde bulunan Moda Cafede basın mensupları ile bir araya gelen organizasyon sorumluları ile Kozlu Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Yılmaz Organizasyon sorumluları Çağlar Kaya ve Sefa Çetin düzenlenen kahvaltının ardından açıklamalarda bulundu.

Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz yaptığı konuşmada, “2 seneye yakın bir zamandır ülkemiz pandemi ile savaşıyor. Bu süreçte gençlerimiz ve çocuklarımız evde kaldı. Sosyal hayattan yoksun kaldı. Biz de böyle bir etkinlik yaparak insanlara bir moral motivasyon amaçlı etkinlik yapalım dedik. Bu sene ilk kez yapılıyor. Seneye inşallah festivale dönüştüreceğiz" dedi.

Organizasyon Sorumlusu Sefa Çetin ise şunları söyledi:

"Kozlu Belediyesi, Belediye Başkanı ve yardımcılarına teşekkür ediyoruz. Bunun en büyük mimarı kendileri. Zonguldak için 1 yıl önce böyle bir plan yapmıştık. Pandemi nedeniyle ancak yapabildik. 3 günlük festival olacak. Onlarca sanatçımızı burada ağırlayacağız. Tüm önlemlerimizi aldık. Bir daha yapıldığı zaman memnuniyetle katılınacak bir etkinlik olur umarım.Tek korkumuz fırtına. Yağmurla bir sorunumuz yok. Şu anda avantajlı döneme geçtik” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi