Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay yaptığı açıklamada “Maske Mesafe ve Temizlik kurallarını asla ihmal etmeyelim. Salgın her gün bir sevdiğimizi aramızdan almaya devam ediyor. Umudumuzu yitirmeden öngörülen kurallara harfiyen uyalım” dedi.

Erbay her hafta sonu düzenlediği basın toplantılarına devam ederek yaptığı açıklamada, “Ekonomik tedbirleri memnuniyetle karşılıyoruz. Acil arkası gelmelidir” diyerek şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ekonomik tedbirleri memnuniyetle karşılamaktayız. Öngörülen tedbirlerin bir an evvel yerel bürokrasiye takılmadan hayata geçirilmesini beklemekteyiz.

Esnaflarımıza pandemi başlangıcında Kredi Kooperatifleri aracılığıyla destek amaçlı ödenen 25.000 TL  kredilerin geri ödemelerinin tekrar pandemi bitene kadar yada Haziran 2021 sonuna kadar ertelenmesini ısrarla talep etmekteyiz.

Ancak önümüzdeki günlerde esnafa sıfır faizli en az 25.000 TL çok acil bir yıl geri ödemesiz olmak şartıyla can suyu kredisi verilmelidir. Esnafın durumu çok ağır ve acil desteğe ihtiyaç duymaktadır. Toplumun orta direğini oluşturan bu kesime acil ekonomik destek paketleri hayata geçirilmelidir.

ŞEHİR ADINA YAPILAN TÜM ÇALIŞMALARIN TAKİPÇİSİ VE DESTEKÇİSİYİZ.

Şehrimizin  kalkınması, tekrar eski günlerdeki gibi çekim merkezi haline gelmesi adına yapılan Sahil Projesi, Lavvuar alanı Projesi, Makzon Projesi, Kültür Vadisi Projesi, Mithatpaşa Tünel Çalışması, mahallelerimizde yürütülen Yol ve Alt Yapı Çalışmaları gibi yapılan tüm çalışmaların takipçisiyiz, bir an evvel aksatılmadan tamamlanmasını şehrimiz adına yapılacak en değerli hizmetler olarak görmekteyiz.

Merkez İlçe Başkanlığımız tarafından başlatılan ASKIDA EKMEK KAMPANYASI 19 mahallemizde devam etmektedir. Kampanyamıza destek veren hayırsever vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ederim. Allah niyetlerini kabul etsin.

İSTİKRARA BİR EL VERMEK, BEN DE VARIM DEMEK İÇİN ÜYE KAMPANYAMIZA SEN DE KATIL.

Merkez İlçe Başkanlığımızın yürüttüğü KIZILELMA ÜYE KAMPANYASI  devam etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi ülkemizin atmayan sigortasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi zor zamanların partisi değildir, Her zamanın partisidir. Ülkemizin Bekasına İstikrarına, çocuklarımızın mutlu geleceğine kayıtsız şartsız destek vermek için tüm hemşerilerimizi üye kampanyamıza katılmaya davet ediyorum.

HDP  DEMOKRATİK İMTİYAZLARI KULLANARAK TERÖRE DESTEK VERMEKTEDİR.

Terörün konuşulmadığı milyarlarca doların terörle mücadele yerine ekonomiye aktığı bir Türkiye hepimizin ortak özlemidir. Ancak terör örgütleri küresel güçlerin maşalığını yapmaya devam etmektedir. Ülkemizde siyaset fotoğrafına baktığımızda, maalesef Ortadoğu’da ikinci bir terör devleti kurdurmaya çalışan ABD ve  Onun başkanına el sallayan bir Ana Muhalefet Lideri, PKK terör örgütüyle organik bağı sebebiyle cezaevinde bulunan HDP. lideriyle kahvaltı yapmayı düşünen bir  yavru muhalefet lideri var. Bir yandan terörle mücadele, bir yandan dünyanın hiçbir ülkesinde terör destekçilerine gösterilmeyen toleranslar. HDP. Demokrasi maskesine sığınarak terörizme destek vermektedir. HDP. terörün içerdeki işbirlikçisidir derhal kapatılmalıdır.

AMBARGO VE YAPTIRIMLAR UZUN VADEDE ÜLKEMİZİN LEHİNEDİR.

ABD  ve Avrupa Birliği ülkelerinin ekonomik ambargo tehditleri ya da yaptırımları ülkemizin kendi ayakları üzerine daha sağlam basmasının kendi kendine yetecek her türlü ihtiyaçlarının karşılayabilmesinin önünü açacaktır. Buna cesaret edemezler. Bütün bu saldırılar Cumhur İttifakının başarılarını engellemek, Türkiye’ye diz çöktürmek amaçlıdır. Cumhur İttifakı 21’inci yüzyılda esarete başkaldırıdır, Cumhur İttifakı mazluma umut, haine korkudur; Cumhur İttifakı sömürü devletlerine karşı Türk’ün çelik iradesidir; Cumhur İttifakı devlettir, Cumhur İttifakı millettir” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi