Öğretmenevinde  düzenlenen programa, Devrek  Kaymakamı Ümit Altay, Daire Müdürleri, Devrek  Belediye başkanı Çetin Bozkurt, AK Parti  Devrek protokolü bayramlaştı Milletvekili  Ahmet Çolakoğlu AK Parti Devrek ilçe Başkanı Murat Durdubaş ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emrah Dizdar,  İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça, Gençlik ve spor ilçe müdürü Cihan Durdubaş, Sosyal Hizmetler Müdürü Mesut Özmekik,ESO yönetim kurulu üyesi İsmail Karaöz ,İyi Parti İlçe Başkanı Yaşar Ocakcı, İl genel meclisi üyeleri Ak Partili İsa Bükrü, CHP  İl genel meclisi üyesi Mustafa Uzundal, Devrekli muhtarlar derneği başkanı Raşit Budak  katıldı.

Kurban Bayramı bayramlaşma programına katılanlar protokol ile bayramlaştıktan sonra, AK Parti  Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu , “Bugün bayramın ikinci  günü. Sevdiklerimizle biraya geldiğimiz bir gün. Ben tüm Devrek, Zonguldak halkının ve tüm Türkiye’nin ve tüm Müslüman aleminin bayramını kutluyorum” dedi.

Devrek kaymakamı Ümit Altay  konuşmasında,  “Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Sağlıklı mutlu huzur dolu  nice bayramlara ulaşmamız için Cenabı Allaha dua ediyorum. İslam dünyası açısından önemli bir gün. Dini ve sosyal yönü olan bir bayram.  Sosyalleşmenin birada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünya zorlu bir süreçten geçiyor. Yakınımız da olan savaş dünyanın dengesini bir şekilde değiştirdi. Bunun kalıcı olmamasını istiyoruz. Bu süreçte yardımlaşmayı fakiri gözetmeyi öncelikli olmayı bilmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt da, “Kurban Bayramımız mübarek olsun sağlıkla sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kurban Bayramı bayramlaşma programına katılanlara ikramlarda bulunuldu ve sohbetlerin ardından Devrek protokolü sırasıyla Devrek İlçe Emiyet müdürlüğü, İlçe jandarma komutanlığı, huzurevi sakinleri  ve  Devlet hastanesi çalışan personel ve hastalarla bayramlaştılar. (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi