Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesine Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan girişimler sonucunda yarı olimpik yüzme havuzu tahsisi yapıldı.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan girişimler sonucunda AK Parti Milletvekillerimizin de gayretleriyle beldemize yarı olimpik yüzme havuzu yapıldı” diyerek şunları söyledi:

“Havuzun kurulmasıyla ilgili bütün giderler Belediye bütçesinden karşılandı, havuzun etrafına beton atılması ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor. Yarı olimpik yüzme havuzuna, 2 adet soyunma odası, 2 adet duş, 2 adet VC bay-bayan onarımları yapılıyor. Bugün itibarıyla gençlerimiz adına yüzme kursları başladı.

Yüzme kursları ücretsiz olup tüm giderler belediye tarafından karşılanacak. Önümüzdeki günlerde yarı olimpik yüzme havuzuna üstten ısıtma şekilde bir çalışma yapacağız. Bu yaptığımız çalışma ile kış aylarında da yüzme havuzunun kullanılmasını istiyoruz. Haftanın 2 günü bayanlara, 2 günü erkeklere ve 3 günde gençlere olmak üzere 7 gün burayı faal hale getirmek istiyoruz. Bu havuzda yüzme bilmeyen gençlerimize ve vatandaşlarımıza profesyonel antrenörler eşliğinde yüzme öğreteceğiz.

Burayı inşallah 12 ay haftada 7 gün kullanıp gençlerimizin hizmetine, Çaydeğirmenili hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu havuzun beldemize kurulmasında emeği geçen milletvekillerimize, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve bakanlık personeline teşekkür ediyorum” Şaban YILMAZ

Editör: Haber Merkezi