Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’i ziyaret etti.

AK Parti toplantı salonunda misafirlerini karşılayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek kendilerine hoş geldin dedi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay ziyarette yaptığı konuşmada, “MHP Merkez İlçe Başkanı olarak yönetim kurulumuz ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu iç ve dış tehditlere karşı artan sıkıntılar var.

İç ve dış sorunlara karşı her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ülkemizin geleceği ve kaderin bir rotasıdır. Cumhur İttifakı'nın yaşatılması korunması ve 2023 hedeflerine ulaşılması için öncelikle birlik beraberliği sağlamamız gerekiyor. İlçe başkanımıza görevinde başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek de, MHP Merkez İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnun olduklarını ifade ederek, “Bizim kongremizi sizden önce bitmişti bizi ziyaret ettiğiniz için evimize evinize hoş geldiniz” diyerek şunları söyledi:

“Biz birlikte yol arkadaşı dava arkadaşıyız. MHP ile hükümetim birlikte hareket ediyoruz. Ziyaretiniz bizim için çok önemli. Hem hükümet bazında birlikteyiz,  hemde yerel yönetimde de siz kardeşlerimizle omuz omuza ülkemiz ve şehrimiz için birlikteyiz. Yeni yönetim kurulu olarak sizlerle iç içe omuz omuza Zonguldak için ne yapılması gerekiyorsa birlikte hareket ederek bir arada olacağız” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi