Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Belediyesi ile Orfe organizasyonu katkılarıyla, Kozlu plajında düzenlenen Kozlu Müzik Festavalini değerlendirdi.

Kozlu Müzik Festivalinin çok profesyonelce gerçekleştirildiğini belirten Bektaş; “Organizasyon iyi geçti Allah’a şükür içeride olay da çıkmadı sadece dışarıda ufak tefek şeyler oldu. Zonguldak’ın ve gençlerinde böyle bir eğlenceye ihtiyaçları vardı. Bu tür organizasyonları devamlı hale getireceğiz. Bir dahaki dönemde korana virüsün tamamen ortadan kalktığı, çok daha uygun hava koşullarında bu tür organizasyonlar yapacağız. Türkiye’deki bu kavram kargaşası ülkeyi yoruyor. Ana sponsor alkol firması diyorlar. Ana sponsorun alkol firması olduğu için yorumlar oluyor şimdi bu adam devlete vergisini veriyor yasaklasan şimdi diyecekler ki “bu adam yasakçı, laik, demokratik cumhuriyet düşmanı.” Ben gençlerin orada kontrol altında eğlenmesine hiçbir şey demem. Ben öyle yasakçı bir adam değilim. Orada biraz siyasi polemik konusu yaratılmaya çalışılıyor. Türkiye’nin en büyük yorgunluğu bu zaten! Bir taraf “din elden gidiyor” diyor diğer taraf “laik, demokratik cumhuriyet elden gidiyor” hiçbir kimsenin bir yere gittiği yok. Bu memleketin artık bu kavgadan çıkması lazım!”

Bir gazetecinin; Kozlu Belediyesi bağımsız meclis üyesi Celal Murat Birinci’nin silahlı saldırıya uğramasının ardından kendisinin sizin tarafınızdan saldırıya uğramış gibi gösteriyor sorusuna Bektaş, “Adli soruşturma devam ettiği için bu konuda bir açıklama yapmıyorum. Gerekli açıklamayı yasal yollardan başvurarak yaptım” diyerek cevaplandırdı. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi