Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi eğitime destek projeleri kapsamında burs verdikleri üniversite öğrencilerinin mezuniyetini kutladı.

ADD Zonguldak Şube Binasında gerçekleştirilen programda ADD yönetimi üniversitelerinden mezun olan gençlere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyerek “Nutuk” kitabı hediye ettiler.

Gençlerimizle gurur duyuyoruz diyen Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nazan Papila, konuşmasına şöyle devam etti:

“ADD eğitime destek projesi kapsamında üniversite öğrencilerine burs vermektedir. Her yıl onlarca gencimizi bir kıvılcım olarak alıp Anadolu’ya gönderiyoruz. Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Gençlerimizin hepsi son derece seçkin, düzgün ve güzel yetiştirilmiş gençler. Gençlerimizle pandemi koşulları nedeniyle iki seneye yakın zaman içinde online olarak görüşebildik ve iletişimimizi hiç koparmadık. Üniversitelerinden mezun olan gençler pandemi nedeniyle mezuniyetlerini buruk kutladılar. Bizde ADD Zonguldak Şubesi olarak buradaki gençlerimizle bir araya gelelim ve onlara başarılar dileyelim istedik. Bu kapsamda da bir kutlama gerçekleştirdik. Bu sene burs verdiğimiz 10 öğrencimizi mezun ettik. Mezun olan gençlerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz. Gençlerimizin hepsiyle gurur duyuyoruz ve onlar sayesinde geleceğe umutla bakıyoruz.”

Okudukları üniversitelerden mezun olan öğrenciler ise şunları söylediler.

Ülkü Şahan: “Üniversite hayatımın 3’üncü yılından bugüne Atatürkçü Düşünce Derneğinin içindeyim ve her faaliyetlerinin içinde gönüllü olarak yer almaktayım. ADD Zonguldak Şube Başkanım ve yöneticileri yöneticilik unvanlarından öte benim için bir aile gibi oldular. Birçok konuda benim yardımıma koştular. Bende elimden geldiğince onlara destek olmak istedim. İyi ki Atatürkçü Düşünce Derneğindeyim.”

Buket Altıntaş: “Üniversite eğitimimin birinci yılından bu tarafa ADD’de görev alıyorum. İlk önce üye olarak katıldım sonra gençlik kollarına girdim. ADD olarak çok güzel ve anlamlı etkinlikler yaptık. İktisat mezunuyum ve bundan sonraki süreç bizler için çok zor. Mezun olan arkadaşlarımın hepsini kutluyorum. Kendimde dahil olmak üzere hepsine güzel bir gelecek diliyorum.”

Burçin Katırcı: “ADD içerisinde olmaktan çok mutluyum. Birçok aktiviteye katılamasam da her zaman buradaki yöneticilerim ve arkadaşlarımın sevgisini, saygısını hissettim. Bir ellerinin hep elimin üstünde olduğunu biliyordum ve her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından ADD Zonguldak Şube Başkanı Nazan Papila ve yönetimi öğrencilere “Nutuk” kitabı hediye etti. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi