İl Özel İdaresi Genel Sekreter yardımcısı Rıza Cici’nin emekli olması nedeniyle İl Genel Meclisi toplantısında kendisine plaket ve hediye takdim edildi.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 41 yıldır Özel İdare kadrolarında görev yapan Rıza Cici, 1992 yılında Ardahan il olduğu zaman oraya Özel İdare Genel Sekreter olarak görevlendirilmişti.

O tarihten itibaren çeşitli illerde görev yapan İl Özel İdare Genel Sekreter yardımcısı Rıza Cici, 2001 yılında Zonguldak’a atandı. 2005 yılında Özel İdare kanununun değişmesinin ardından 2007 yılında Zonguldak Özel İdare Müdürü oldu. Ardından İl Özel İdare Genel Sekreter yardımcılığına getirilirken, Rıza Cici o tarihten beri bu görevi sürdürüyordu.

Emekli olan Rıza Cici, İl Genel Meclisi toplantısına katılarak, yaptığı kısa konuşmada, “Bu zamana beraber görev yaptığım daire müdürleri ve il genel meclisi üyeleri ile güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Hepsinden helallik istiyorum” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’de emekli olan Rıza Cici’ye bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

Yaklaşık 40 yıllık meslek hayatını sonlandıran Rıza Cici’ye İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli plaket ile hediye takdim etti. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi