Gündem

5 Haziran Günlük Burç Yorumları

5 Haziran 2023 Pazartesi burç yorumları ile sizlerleyiz.

Abone Ol

KOÇ/ YÜKSELEN KOÇ: Kariyer hayatınızda desteklenebilirsiniz. Toplum önü statünüzle, kimliğinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir.

BOĞA/YÜKSELEN BOĞA: Davalarınız, yasal süreçleriniz, sözleşmelerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İmza atmanız gereken belgelerde sorun çıkabilir. Yurtdışı veya uzun yol tatil planlarınız gündeme gelebilir. Uzak akrabalarda kriz yaşanabilir.

İKİZLER/YÜKSELEN İKİZLER: Miras, kredi, borçlar, ameliyat, kayıplar gündeme gelebilir. Özellikle ailenizin borçları hakkında belli adımlar atabilirsiniz. Krizler gündeme gelse de çözümü tahmin ettiğinizden daha kolay olabilir.

YENGEÇ/YÜKSELEN YENGEÇ: İkili ilişkiler ve ortaklıklarda sorumluluk almanız gereken bir gün geçirebilirsiniz. Aile bireylerinizle sözlü kavgalar yaşanabilir.

ASLAN/YÜKSELEN ASLAN: Detaylı, organize ve sıkı çalışarak haftaya başlayabilirsiniz. Sağlık ve hizmet konuları gündeme gelebilir.

BAŞAK/YÜKSELEN BAŞAK: Keyifli, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Şansınız oldukça yüksek olabilir özellikle akşam saatlerine kadar olan süreçte.

TERAZİ/YÜKSELEN TERAZİ: Ev, aile özellikle anneniz ve yuva konularıyla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Ev içi harcama ve değişiklik yapabilirsiniz. Duygusal anlamda soğuk ama takıntılı olabilirsiniz.

AKREP/YÜKSELEN AKREP: Kısa seyahatlerin, bol iletişimin olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Taşıtlarınız ve elektronik eşyalarınıza dikkat etmelisiniz.

YAY/YÜKSELEN YAY: Maddi konularda şanslarınız gündeme gelebilir. Güven konularıyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

OĞLAK/YÜKSELEN OĞLAK: Kendiniz ön planda tutabilir, dış görünüşünüzde değişik yapabilirsiniz.

KOVA/YÜKSELEN KOVA: İçinize kapanmanız gereken bir gün. Kapalı alanlarla, hastanelerle ilgili gündemler ortaya çıkabilir. Kayıplar yaşayabileceğiniz için maddi riskler almamalı, maneviyata yönelmelisiniz.

BALIK/YÜKSELEN BALIK: Sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgili konu ve olaylar gündeme gelebilir. İstekleriniz, hayalleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Sosyal mecralarda şans elde edebilirsiniz.