Asayiş

Ereğli’de kan donduran olay! Engelli kıza tecavüz edildi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki zihinsel engelli kızın hamile olduğu tespit edildi.

Abone Ol

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşanan olay duyanları şaşkınlığa uğrattı. İlçede rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki zihinsel engelli kızın yapılan testlerinde hamile olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki zihinsel engelli kızın yapılan testlerinde hamile olduğu ortaya çıktı.

M.A.’nın ifadesi ise kan dondurucu oldu. M.A. babasının işte olduğunu, annesinin ise evde olduğu sırada G.A. nın kendisini çağırdığını vücudunun her yerine dokunduğunu, kendisine zorla sahip olduğunu ve bağırmaması için ağzını tuttuğunu söyledi. M.A. ayrıca G.A.’nın kendisine “Kimse bilmeyecek” diyerek korkuttuğu söyledi.

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Uzman Psikoloğu eşliğinde alınan M.A. nın ifadesi üzerine, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen G.A. gözaltına alındı.

Karakolda alınan ifadelerin ardından M.A. ve olayı gerçekleştirdiği iddia edilen G.A, adliyeye sevk edildi. Savcılık makamında ifadesi alınan M.A., ifadesi sırasında yeni bir iddia da daha bulundu. Köy muhtarının da kendisi ile ilişkiye girdiğini iddia eden M.A. nın bu ifadesiğnden sonra köy muhtarının da ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Diğer yandan 17 yaşında hamile kalan ve zihinsel engelli olduğu bilinen M.A’nın çocuğu babasının yapılacak olan DNA testinin ardından belli olacak. Öte yandan bu süreçte olayda isimleri geçen G.A. ve köy muhtarının da serbest bırakıldığı öğrenildi. (Haber Merkezi)