Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 40 yıldır lokanta sektöründe hizmet veren Orhan Pınar, zamanın hızla akıp geçtiği yıllara meydan okuyarak müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.

İlçenin Çay Mahallesi Döner Sokak Öğretmen evi karşısında “Bahçeli Merkez Aile Lokantası” adı altında 40 yıldır hizmet veren 54 yaşındaki Orhan Pınar, bu günlere kadar uzanan meslek sırrının altından” müşteri memnuniyeti ve güler yüzün” önemli olduğunun altını çizdi.

40 yıllık esnaflık hayatının yanı sıra, 20 yıldır ilçeye bağlı Veli Köyü’nde muhtarlık yapan Pınar, kendine özgü olarak yarattığı merkez aile lokantasında, çorba çeşitleri, sulu yemek, döner ve ızgara çeşitleri ile müşterilerine en iyi lezzeti tattırıyor.

Geniş ve ferah salonunda, pandemi süreci nedeniyle uygulanan sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde müşterilerine hizmet verdiklerini söyleyen Orhan Pınar, “ uzun yıllardır lokanta sektöründe gece gündüz demeden hizmet ettim. Kaliteli hizmet vermişim ki 40 yılı geride bıraktım. Ömrüm yettikçe bu sektörde hizmet etmeye devam edeceğim. Amacımız müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet. Damaktadı önemli. Kültürümüze uygun yemek çeşitleri çıkarıyoruz. Çorba, sulu yemek, döner ve ızgara çeşitleri her daim lokantamızda mevcut. Sabah 06.00 ve akşam 20.00 saatleri arası açığız. Damaktadına güvenen tüm vatandaşları lokantamıza bekleriz.” dedi.

Yeri geldiğinde çalışanlarının yanı sıra müşterileriyle tek tek ilgilenen Pınar, yaptığı işi bilmeyen hiç kimse işinde başarılı olamayacağının da altını çizerek, “ benim yıllarım geçti bu meslekte, mutfağı iyi bilirim ve insanların ne istediğini daha da iyi bilirim. Bunun altında tecrübe yatıyor. Uzun yıllardır beni tanıyan ve bilen arkadaşım, dostum ve müşterilerim bizleri tercih etti. bizlerde onlara güzel tatlar tattırmak adına kalitemizden ödün vermedik. Bu lokanta adı üstünde aile lokantası. 2 çocuğum var, onlarda her daim burada bana yardımcı olurlar. Aile olarak hepimiz taşın altına elimizi koyduk ve bu günlere geldik.” diye konuştu. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi