Zonguldak

Cumhur İttifakı’ndan Karaelmas çıkarması: Karaelmas’ta meşaleler geceyi aydınlattı!

AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, dün akşam Karaelmas Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Düzenlenen programa vatandaşların ilgisi yüksek oldu.

Abone Ol

AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, dün akşam Karaelmas Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ömer Selim Alan, beraberinde, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, önceki dönem Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, AK Partili ve MHP’li partililer ile birlikte mahallelilerle düzenlenen toplantı, yine miting havasında geçti.

Karaelmaslı vatandaşlar Selim Alan’ı meşalelerle karşılarken, coşkulu kalabalık tarafından tezahüratlar hiç durmadı.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve Hamdi Uçar yaptıkları konuşmalarda, son beş senede Zonguldak’ın nereden nereye geldiğini, yapılan hizmetleri anlatarak, önümüzdeki dönem için yapılması planlanan projeleri anlattılar.

Karaelmas’ta düzenlenen programla ilgili paylaşımda bulunan Ömer Selim Alan şunları söyledi;

“Karaelmas’ta El Ele, Gönül Gönüle, Omuz Omuza, Hizmet Aşkıyla Çalışmaya Devam

Kıymetli mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik, hasbihâl ettik, kucaklaştık.

Bizleri gönülden muhabbetle ağırlayan, muhteşem bir atmosferde miting havasında karşılayan ve böylesine güzel bir atmosferin yaşanmasına vesile olan Karaelmas Mahallemizin Şirinevler Sitesi sakinlerine yürekten teşekkür ediyorum.

Zonguldak’ımız için daha çok çalışmaya, yeni hedeflerle daha çok eser kazandırmaya devam edeceğiz.”