Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar, gündemi değerlendirerek yaptığı açıklamada, ‘Sahil yolu için Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’a destek veriyorum” dedi.

Acar açıklamasında, “Kilimli sahil yolu için yetkili yetkisiz herkes gerekli gereksiz konuştuğu görmekteyiz. Bunu da büyük bir şaşkınlıkla takip ettik. Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un yapmış olduğu açıklamalarına tamamen katılıyorum. Gayet net ve yerinde isabetli açıklamalar yaptı kendilerine bu konuda destek vermekteyiz” diyerek şunları söyledi:

“Kilimli Sahil yolunda eksiklikler olabilir bu da gayet doğaldır yeni yapılan her şeyde ufak tefek eksiklerinde olmasını doğal olarak karşılamak gerekiyor ama çıkıp ta burada siyasi malzeme aramak bu güzel yatırımı 5 dakikalık yol 1 dakikada yok oldu demek çok ağır bir ifadedir ayıptır ve bu yatırımları yapanlara büyük saygısızlıktır.Bu yatırımlar hizmetler vatanımıza milletimize yapılıyor, bizlerin halkımız parasıyla meydana geliyor. Herkesin kullandığı üsluba dikkat etmeye böyle konularda birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye davet ediyorum .

ZONGULDAK BELEDİYESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM BELEDİYE BAŞKANLIKLARINA TALİBİZ.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanlığı olarak göreve geldiğimiz kısa sürede büyük işler başardık. Yerel siyasette yapılanları yapılmayanları artıları eksileri yakında takip ediyoruz ve çözümleri için gerekli çalışmalarımızı önerilerimizi hazırlıyoruz. Son zamanlarda karla mücadele adına verilen hatta adet haline gelen bir gelenek var.

Bazı Belediye Başkanları maalesef bu işleri gövde gösterisine çevirdiler.Yok şu kadar personelle,şu kadar araçla şunları yaptık gibi bir çok söylemle halkımızın karşısına çıktılar.Kardeşim zaten bunları yapacaksınız bu sizin göreviniz vatandaş sizleri her şartta hizmet alabilmek için seçti bu işleri farklı hale getirerek algı oluşturmanıza gerek yok. zaten yapmanız gereken görevinizi vatandaştan aferin almak için gözlerine sokarak farkı yönlere çekilmesinin doğru bulmadığımızı söyleyebilirim.Büyük Birlik Partisi olarak Zonguldak Belediyesi başta olmak üzere Zonguldak'taki tüm ilçe ve belde belediye başkanlıklarına talibiz her yerde söylüyorum almak içinde elimizden ne geliyorsa hiç bir fedakarlıktan da kaçınmayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

BBP ZONGULDAK VEKİL ÇIKARACAK GÜÇTEDİR VE VEKİLLERİN HEPSİNE TALİBİZ.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak'ta büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz hatta Milletvekili Adaylığı ve belediye başkanlıkları adaylıkları için bizlere temasa geçen bir çok değerli isim var. buda ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu ve Zonguldak için neler yapabileceğimizi gösteriyor.Büyük Birlik Partisi olarak Zonguldak'ımızı Yönetmeye Hemşerilerimizin gönüllerine girmeye talibiz.

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK GÖREVİMİZİ VE ÜZERİMİZE DÜŞENİ FAZLASIYLA YERİNE GETİRMEKTEYİZ.

Büyük Birlik Partisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Türk Siyasetinin yüz akı Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin Cumhur ittifakı konusundaki hassasiyetleri ortada bizde Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin ve Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Zonguldak Cumhur ittifakı olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getiriyoruz ama Zonguldak'ta Cumhur ittifakının istediğimiz daha üst seviyelerde olması gerekiyor.Cumhur ittifakının gereksinimleri yerine getirilerse Cumhur ittifakının istenilen daha üst seviyelere gelebileceğini düşünüyoruz.Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun Sayın Cumhurbaşkanımız gelecek diye bizleri davet etti bizde Cumhur ittifakının bir paydaşı olarak büyük bir memnuniyetle katılım sağlayacağımızı kendilerine ilettik. ittifak ortaklarının birlikte hareket etmesi fikir alışverişinde bulunması ve iletişimlerinin en yüksek seviyede olması doğal olarak doğru olanında bu olması gerekiyor.Ben buradan bir kez daha altını çizerek belirtmek istiyorum Büyük Birlik Partisi Zonguldak il başkanlığı olarak Cumhur ittifakı konusundaki hassasiyetlerimiz ortada ve ona göre hareket ediyoruz.Biz Cumhur ittifakının bir paydaşı ve bileşeniyiz.

Benim tavsiyem Cumhur ittifakının gereksinimleri yerine getirmek ve hassasiyetlerini bilerek hareket etmek gerekiyor diye düşünüyorum. Büyük Birlik Partisinin hafıza çok güçlüdür. Ne yapılanları unutur nede geçmişte yaşananları zamanı gelince mutlaka söyleyecek sözü verecek cevabı olur.Cumhur ittifakı olarak görevimizi ve üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmeye devam edeceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın” (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi