31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkan adayı olan Tahsin Erdem seçim çalışmaları kapsamında, vatandaşlar ile bir arada.

Başkan adayı Erdem beraberinde CHP Genel Başkan yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney, bazı meclis üye adayları, gençlik kolları kadın kolları ile birlikte Uzun Mehmet Caddesinde etkinlik düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, vatandaşlar ile tek tek görüşerek Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem’i tanıştırdı. Erdem de vatandaşlar ile tokalaşarak, belediye başkanlığı seçimlerinde destek istedi.

CHP Genel Başkan yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz da paylaşımında, “Zonguldak Belediye Başkan Adayımız. Tahsin Erdem’le birlikte sıkmadık el bırakmıyoruz. Şeffaf belediyecilik için 31 Mart’ı heyecanla çalışarak bekliyoruz” dedi.

5 merkezde seçimler yenilenecek 5 merkezde seçimler yenilenecek

CHP Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem de, “Birlikte güzeliz Zonguldak. Her şey çok güzel olacak. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek  31 Mart Belediye Başkanlığı seçimleri için kendilerinden destek istedik” diye konuştu.

Bu arada,  yapılan etkinlik alanından giden vatandaşlara CHP Gençlik Kolları üyeleri tarafından CHP Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem’in posterleri ve broşürlerini dağıttılar. 

Tahsin Destek 2

Tahsin Destek 3

Muhabir: Ersen Berk Çelik