Akşener’e kadın rakip Akşener’e kadın rakip

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli  Tiyatrocuların harabe bir yerde sanatlarını icra etmelerine tepki gösterdi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Dereli akşam saatlerinde Tiyatrocular Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli yer aldı.

Ziyarette dernek üyeleri yaşadıkları sıkıntıları Başkan Adayı Dereli’ye aktardı. Ardından tiyatrocular Başkan Adayı Dereli’ye Belediye Kültür Merkezi(BKM)’de tiyatro yaptıkları harabe yeri ve kulisi gösterdi.

Başkan Adayı Dereli gördüğü manzara karşısında şaşkınlık yaşayarak, “Sizlerin hakettiği yerler buralar değil. Nasıl böyle bir sorun göz ardı ediliyor.  Sanatın geldiği noktaya bakın. Buralara veliler nasıl çocuklarını göndersin. Ömer Selim Alan’a buradan çağrıda bulunuyorum. Lütfen burayı bir restorasyon yapın ve bu rezilliği biran önce ortadan kaldırın. Zonguldak bunu haketmiyor. Sanata ve sanatçıya gördüğünüz lüzum bu olamaz”dedi.

Kaynak: Haber Merkezi