Avantajlı rakamlarla elde edebileceğiniz araç kasko fiyatları için Sigortayeri ile görüşerek bütçe ve ihtiyaçlarınıza uygun bir poliçeye sahip olabilirsiniz. Bu teminat, aracınızı çeşitli risklere karşı teminat altına alan ve özelleştirilebilir seçenekler sunan belirli bir süreli sigorta türüdür. Zorunlu olmamakla birlikte, karayolunda seyir halindeki araçlar için kaza, çarpma gibi durumların yanı sıra doğal afetler gibi durumlara karşı önlem almayı sağlar.

Poliçeler aracın markası, yaşına göre belirlenen değerler doğrultusunda oluşturulur. Sigortayeri ile görüşerek elde edeceğiniz kasko teklifi al seçenekleriyle beklentilerinize ve aracınızın maruz kalabileceği riskleri değerlendiren bir poliçeye sahip olabilirsiniz. Kullanım detayları, yol durumu ve doğal afetler gibi faktörler göz önünde bulundurularak sizin en uygun araç kasko fiyatları belirlenir. Araç kasko fiyatları arasında, bütçenize en uygun poliçeyi seçerek, olası zararların finansal yükünü hafifletebilir ve aracınızı güvence altına alabilirsiniz.

İstanbul Ev Eşyası Depolama- Depotrans ile Daha Kurumsal İstanbul Ev Eşyası Depolama- Depotrans ile Daha Kurumsal

Kasko Sigortası Fiyatlarını Belirleyen Teminatlar Neleri Kapsar?

İhtiyaçlar dahilinde hazırlanan teminatlar, araç kasko fiyatlarını belirleyen en önemli unsurdur. Karayolunda seyir halinde olan aracınızı ve kendinizi güvence altına alabilmenizi sağlayan poliçelerde kasko değeri, aracınızın markasına, modeline ve üretim yılına göre belirlenir. Çarpma, devrilme gibi kazalar yaşanması halinde araç ve kişiler güvence altına alınır. Bunun yanı sıra beklenmedik şekilde yaşanan doğal afetlerde de teminat sağlar. Deprem, sel veya fırtına gibi durumlarda oluşabilecek hasarlara karşı maddi koruma sağlar. Yıllık dönemlerde hazırlanan ve her yıl yenilenen teminatlar aynı zamanda terör kaynaklı hasarlarda ortaya çıkan zararları da karşılar.

Bütçeniz doğrultusunda hazırlanan poliçelerle aracınızın çalınması durumunda da teminat altında olursunuz. Karşılaşabileceğiniz bu gibi risklerde sahip olduğunuz poliçe kapsamında finansal olarak koruma sağlanır. Sigortayeri ile yapacağınız görüşmeler neticesinde elde edeceğiniz farklı kasko teklifi seçenekleri ile beklenti ve bütçenize uygun bir poliçe oluşturabilirsiniz.

Araç kasko fiyatları dahilinde hazırlanan poliçe kapsamı dışında olan bazı unsurlar da vardır. Özellikle aracın başka biri tarafından kullanılması esnasında oluşacak olumsuz durumlar poliçe kapsamı içerisinde değildir. Araç ruhsatında belirlenmiş olan taşıma sınırının aşılması gibi durumlarda veya aracın periyodik bakımının zamanında yapılmaması, darbe yahut savaş gibi durumlar da poliçe kapsamında değildir. Rutin araç kontrol ve bakımlarının yapılmamasından kaynaklanan araç parçalarındaki bozukluk, çürüme, yağsızlık veya paslanma gibi unsurlardan doğan hasarlar da poliçe dahilinde değildir.

Kasko Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

Mevcut kasko sigortası sorgulama işlemi için kişilerin e-devlet üzerinden şifreleri ile giriş yapması gerekir. En güncel bilgilere erişebileceğiniz Sigortayeri kasko sorgula sayfası üzerinden poliçenizin kapsamını görüntüleyebilir, ödediğiniz prim tutarlarını, poliçenizin bitiş tarihini ve diğer önemli bilgileri de öğrenebilirsiniz. Sorgulama işlemini yapabilmek için kimlik bilgileriniz yeterlidir. Poliçenizi görüntülemek bu bilgileri doğrulamanız yeterlidir. 

Elde ettiğiniz araç kasko fiyatları bilgisi neticesinde sigortanızı yenilemek veya yeni bir teklif almak için Sigortayeri ile görüşebilirsiniz. Farklı teminatlar içeren teklifler alabileceğiniz gibi, tercihlerinize uygun ek teminatlar da poliçeye dahil edilebilir. Bu faktörler araç kasko fiyatlarını etkileyen unsurlardır. Alanında uzman, anlaşmalı sigorta firmaları ile görüşme yapan Sigortayeri belirlemiş olduğunuz şartlara en uygun poliçelere ulaşmanızı sağlar. Vakit kaybetmeden kasko sigortası teklif alma seçeneklerini değerlendirerek aracınızı güvence altına alabilirsiniz.

En Uygun Araç Kasko Fiyatları Sigortayeri'nde!

Avantajlı rakamlara ulaşacağınız Sigortayeri'nde, kasko teklifi alma sürecinizde, hem bütçenize uygun hem de beklenti ve isteklerinizi karşılayacak yeni teklifler sunulur. Bu işlemlerde aracınızın kasko değerinin yanı sıra piyasa değeri de dikkate alınır. Varsa aracınızın geçmiş hasar kayıtları incelenir ve gerekli görülen tespitler yapılarak size en araç kasko fiyatları için teklif hazırlanır.

Söz konusu bilgiler ışığında bütçe ve beklentilerinizle uyumlu araç kasko fiyatları içinden değerlendirme yaparak tercihte bulunabilirsiniz. Tamamen kişiye özel teminatlarla hazırlanan teklifler için sektörün önemli firmalarıyla çalışan Sigortayeri ile en avantajlı kasko ücretleri ile uygun bir poliçeye sahip olabilirsiniz. O halde kendinizi ve aracınızı riske atmayın hemen kasko fiyat alın!

Editör: Seyma Kaya