Çaycuma

Bünyamin Bostancı coşkuyla karşılandı

Çaycuma, 11 Mart 2024 - AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bünyamin Bostancı, seçim çalışmaları kapsamında Karamusa Mahallesi TOKİ konutlarında oturan vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Bostancı, projelerini anlattı ve büyük destek gördü.

Abone Ol

Seçimlere 20 gün kala AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Birol Yiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Yönetimi, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarının da katıldığı programda Bostancı, sinevizyon eşliğinde projelerini tanıttı.

Mahalle sakinlerinin büyük coşkuyla karşıladığı Bostancı, "Karamusa Mahallesi TOKİ konutlarında hemşerilerimiz ile buluştuk ve projelerimizi anlattık. Bizleri büyük bir coşkuyla karşılayan mahalle sakinlerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Bostancı'nın projeleri arasında park ve bahçelerin düzenlenmesi, spor alanlarının yapılması, sosyal tesislerin inşası, ulaşımın iyileştirilmesi ve daha birçok hizmet yer alıyor.

Toplantı, Bostancı'nın mahalle sakinleriyle sohbet etmesi ve sorunlarını dinlemesiyle sona erdi.