Türkiye Gündemi

Bolu Dağı Tüneli’nden geçen araç sayısı açıklandı!

Türkiye'nin önemli kara yollarından biri olan TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli, Kurban Bayramı tatili süresince yoğun bir trafiğe sahne oldu.

Abone Ol

Kerem Ökten’den Zonguldak’a uyarı: Tedbirli olun! Kerem Ökten’den Zonguldak’a uyarı: Tedbirli olun!

Bolu Haber – Türkiye'nin önemli kara yollarından biri olan TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli, Kurban Bayramı tatili süresince yoğun bir trafiğe sahne oldu. Bayram tatilinin 9 gün süresince tatilciler, İstanbul'un Anadolu'ya açılan kapısı olan Bolu Dağı Tüneli'ni tercih ederek güzergahlarında bu yolu yoğun olarak kullanıp geçtiler.

Tünel geçişlerinde toplamda 1 milyon 21 bin 945 araç bulunuyor. Bu süre zarfında, Ankara istikametine 550 bin 372 araç ve İstanbul istikametine ise 471 bin 573 araç olmak üzere toplamda 1 milyon 21 bin 945 araç, Bolu Dağı Tüneli'nden geçti.

Yoğun trafiğin olumsuz etkilerini en aza indirmek için, bayram tatili boyunca TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu üzerinde trafikte herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için trafik ekipleri günler öncesinden hazırlıklarını tamamladı. Bu süreçte, yaklaşık 4 bin personel, 24 saat boyunca görev yaparak trafik akışını düzenledi ve güvenliği sağladı. İHA

Tanju Özcan: “Değişim kaçınılmaz” Tanju Özcan: “Değişim kaçınılmaz”

Velayet annede, baba çocuğunu alıp kaçtı! Velayet annede, baba çocuğunu alıp kaçtı!

Belediyeden damping Belediyeden damping