Devrek

Bakanlık duyurdu: Zonguldak’a personel alınacak

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri belli oldu! Bu kapsamda Zonguldak’ın Devrek ilçesine de personel alımı yapılacak.

Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri belli oldu. KPSS-2024/4 tercih kılavuzuyla sürecin ayrıntılarına yer verildi. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı tercihleri, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak yapılacak.

Tarım ve Orman Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacak.

KPSS-2024/4: Tarım ve Orman Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapmak İçin Adaylar belirlenen tarihler arasında tercih işlemlerini gerçekleştirecek.

Adaylar tercihlerini, 31 Ocak-7 Şubat 2024 tarihleri arasında yapabilecek.

Bu kapsamda Zonguldak’ın Devrek ilçesine de 1 Veteriner Hekim, 1 Ziraat Mühendisi ve 1 büro personeli alımı yapılacağı açıklandı.

Adaylar, belirlenen tarihler arasında tercihlerini yaparak sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleşme fırsatı bulacaklar.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA