Büfe için karar verildi Büfe için karar verildi

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan yardımcısı, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Kilimli İlçesine bağlı Güney Mahallesinde 37 yıldır görev yaptığı muhtarlığı 31 Mart 2024 pazar günü yapılan seçimler sonucunda kaybetti.

Nas sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “37 yıl muhtarlık yaptığım kutsal görev kabul ettiğim bu görevi seçimi kazanan kardeşime devrediyorum” diyerek şunları söyledi:

“Demokrasiye ve halkın iradesine inanan birisi olarak seçilen kardeşime başarılar diliyorum. Bu müessesenin bütün kademelerinde görev yapmanın onurunu yaşatan bugüne kadar destek veren mahallemin güzel insanlarına şükranlarımı sunarım. Desteklerinin sayesinde belirli görevlerde bulundum. Kırgınlığım asla olamaz. Seçilen kardeşime gerekli desteğimi mahallem adına vererek başarılı olmasını isterim sevgi ve saygılarımla”

Pazar günü yapılan muhtarlık seçimlerinde 37 yıldır görevi yürüten Şerafettin Nas 151 oy alırken, muhtarlığı kazanan Hakkı Bayram ise 450 oy aldı.

Muhabir: Ersen Berk Çelik