Zonguldak

"2026’da çok daha güçlü şekilde sahada olacağız"

Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, 2025 yılı değerlendirmesi yaparak, 2026’da Zonguldak’ta sahada daha güçlü olacaklarını açıkladı. Turhan, gençlerin memleketlerinde kalması ve şehrin kalkınması için projelerini hayata geçireceklerini belirtti.

Abone Ol

umut hakkı arayan ama Uğur Mumcu Kavşağı’nda hayatını kaybeden vatandaşlarımız için üst geçit yapamayan; liyakat deyip yandaşı, yakını işe alan bir anlayışla mücadele ettik” dedi.

Turhan açıklamasında, “Gençlerimizin umutlarını çalanlara karşı, mağdur edilen Zonguldaklıların sesi olduk” diyerek şunları söyledi:

“2026’da çok daha güçlü şekilde sahada olacağız. Dört Deniz Dört Bölge projemizle göçü durduran, gençleri memleketinde tutan, Zonguldak’a gerçek kalkınmayı getiren adımları atacağız.

Yeni yılın; adaletin, umudun ve Zafer’e yürüyüşün yılı olmasını diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun. Zafer yakındır”