Ünlü yazar Selva Tor, sosyal medya hesabında Marmara'da köpek balıklarının artışıyla ilgili yaptığı paylaşıma Zonguldaklı bir gencin verdiği cevapla gündeme geldi. Tor'un paylaşımında köpek balıklarının Marmara'da artmasının kıyılara yakın yerlerde ürkütücü olduğunu ifade etmesi, Zonguldaklı bir kullanıcının dikkat çeken bir cevap vermesine neden oldu.

"BALIKÇI" adlı kullanıcı, Tor'un paylaşımına "Nesi ürkütücü hanımefendi? Boş boş konuşmuşsunuz? Köpekbalıkları varsa deniz ekosistemi sağlıklıdır. Girmeyin Marmara’da denize, giriyorsanız eğer dikkat edin ısırmasınlar." şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine Selva Tor, Zonguldaklı olduğunu iddia eden bu kullanıcıya şu şekilde cevap verdi:

"Zonguldak benim bildiğim edebiyle yaşayan ve çalışan insanların yaşadığı bir emekçi kentidir.. Sizi nerede yetiştirdiler bilmiyorum ama Zonguldak'ın yerlisi değilsiniz sanırım. Edebinizle yorum yapın lütfen. Diğer yandan meselenin ekosistem ile ilgili boyutu hakkında haklı olabilirsiniz ama herhalde bu bilgiyi teyit edecek uzman siz değilsiniz. Vaka, ben yine de bir uzmanın görüşünü almaya çalışacağım. İstanbullu, Marmarayı bilen, uzman ve beyefendi veya hanımefendi birisinden tabi."

Bu cevaba Balıkçı, "Hanımefendi, siz ne kadar finansçıysanız ben de o kadar bu işin uzmanıyım. Ayrıca ben edepsizlik yapmadım, sadece insanların bilgisinin olmadığı bir konuda 'boş' yorum yapması canımı sıkıyor. Bakın ben ekonomi/finans konusunda yorum yapıyor muyum? Fikir beyan ediyor muyum? Köpekbalığı popülasyonu artıyor diye ürkmeyin, azalırsa ürkün." dedi.

Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı

Bu sözlerin ardından Selva Tor ve Balıkçı arasında sosyal medyada uzun süreli bir tartışma başladı.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Genel Başkan Zonguldak’a geliyor! Genel Başkan Zonguldak’a geliyor!

Araç sahiplerine üzücü haber: Akaryakıta dev zam! Araç sahiplerine üzücü haber: Akaryakıta dev zam!

Editör: Fadime Yılmaz Elma