Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, 28 Ocak Pazar günü Zonguldak'a gerçekleştireceği ziyaret kapsamında bir dizi açılış ve etkinlikte bulunacak. "Sosyal belediyecilik için yola çıkıyoruz." sloganıyla duyurulan ziyaretler, Ereğli ilçe örgütü ve Zonguldak İl Örgütü'nün açılışları ile Zonguldak halk buluşmasını içeriyor.

Ereğli ilçesindeki program, Pazar günü saat 12.00'de ilçe örgütünün bürosunun açılışıyla başlayacak. Ereğli ilçe örgütü bürosu, Murtaza Mahallesi Hasan Arslan Sokak No:5 Kat:2 adresinde yer alacak.

Programın devamında, Genel Başkan Erkan Baş, Zonguldak merkezdeki etkinliklere katılacak. Mithatpaşa Mahallesi Şemsi Denizer Sokak No:16/2 adresinde bulunan il örgütü bürosunun açılışı da Pazar günü saat 14.00'te gerçekleşecek.

Başkan Baş, ziyaretinin son aşamasında ise saat 16.00'da TMMOB MMO Lokali'nde halkla buluşacak. Bu etkinlik, Zonguldaklı vatandaşlarla doğrudan diyalog kurma fırsatı sunacak.

İl Özel Idare’de “Yolsuzluk” operasyonu! Gözaltılar var! İl Özel Idare’de “Yolsuzluk” operasyonu! Gözaltılar var!

TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın Zonguldak ziyareti, parti örgütlerinin güçlenmesi ve halkla daha yakın ilişkiler kurma hedefiyle gerçekleştirilecek. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Fadime Yılmaz Elma