2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor, birinci transfer döneminin bitmesine iki gün kala kadrosuna önemli bir takviye yaptı. Kırmızı-Lacivertli yönetim, 2 ve 3. Ligde büyük bir deneyime sahip 35 yaşındaki savunma oyuncusu Nuri Terliksiz’i renklerine bağladı. Beyaz grup ekibi, Terliksiz transferiyle savunma hattını güçlendirdi.

Geçen sezon ilk yarı Sarıyer, ikinci yarı Vanspor’da forma giyen Nuri Terliksiz, sezonu 23 maçta 1758 dakikayla kapattı.

İstikrarlı futboluyla dikkat çeken savunmanın tecrübeli ismi, Sarıyer ve Vanspor’un yanı sıra Samsunspor, Şanlıurfaspor, Manisaspor, Gölbaşıspor, Payas Belediye 1975, Kahramanmaraş Belediyespor, Adanaspor, Belediye Vanspor, Yeni İskenderunspor, Belediye Bingölspor, Yıldırım Bosnaspor, Ceyhanspor gibi takımlarda 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig deneyimleri yaşadı.

Zonguldak Kömürspor’un yeni transferi, 1. Ligde 12 maçta forma giyerken, 2. Ligde 195, 3. Ligde 192, Türkiye Kupası’nda 13 maçlık deneyim yaşadı.

Öte yandan savunmanın yeni ismi, geçen sezon Sarıyer ve Vanspor formalarıyla Zonguldak Kömürspor’a rakip olarak oynamıştı. İlk yarıda Sarıyer’le, İstanbul’da oynanan maçta 90 dakika süre alan Terliksiz, Zonguldak’ta Vanspor’la oynanan maçta son bölümde oyuna giydi. Savunma oyuncusu, bu iki maçta 1-0’lık skorlarla galibiyet sevinci yaşadı.

SPOR SERVİSİ

Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır

Editör: Hüseyin EKİNCİ