Dün yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün (17 nisan) Zonguldak’ta saat; 15.00-19.00 arası Cafe Corner’de olacağım. Zonguldak’ta yaşayıpta sohbet etmek isteyenleri beklerim.” Şeklinde duyuru yapan Cüneyt Bülent Şeker’in görüşmeler sonrasında sosyal medya hesabından görüşmeler ile ilgili bazı detayları anlattı. Şeker’in Bülent Ecevit Üniversitesi ile ilgili ortaya attığı iddia kan dondurdu.

Zonguldak’ta bir ailenin kendisine anlattığı olayı duyuran Şeker, anne karnındaki sağlıklı bebeğin ölmüş diyerek aileye duyurulduğu ve parçalanmış fetüs halinde olduğu için de aileye teslim edilmediğini söyledi. Daha sonra aynı durumla bir kez daha karşılaşan aile başka bir doktora daha gittiğinde ise bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrendi.

Şeker, bu durumu "Çocuğunuzu düşürdük" diyerek bebeklerin çalındığı şeklinde yorumladı ve hastanelerden uzak durulması gerektiğini vurguladı. Bu iddia büyük dikkat çekerken, insanların hastanelerde yaşadıkları sorunlar karşısında dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Avukat Cüneyt Bülent Şeker’in konu ile ilgili paylaştığı yazı şu şekilde:

“ÇOCUĞUNUZ DÜŞTÜ" DEYİP BEBEKLERİMİZİ Mİ ÇALIYORLAR.

Bu gün Zonguldakta tanıştığım aile yaşadığı sıkıntılı bir olayı anlattı;

Üniversite kontrol için giden hamile hanımefendiye "Çocuğunuz ölmüş, acilen almamız gerek..." diyerek ameliyata almışlar, gömmek için Fetüs den geri kalanları aile isteyince "Verecek bir şey yok, zaten parçalar halinde..." deyip bu teklifi reddetmişler. Daha sonra aile bu tıbbi müdahele ile ilgili kayıtları incelemek istemiş, ama bu kayıtların silindiğini görmüşler. Ben "Tanığınız da mı yoktu" diye sordum, " Zonguldak'a yeni gelmiştik, kimseyi tanımıyorduk, sadece yeni taşındığımız evin karşı komşusu bilgi sahibiydi..." dedi.

Sonra hanımefendi ikinci çocuğuna hamile olduğunda yine aynı şeyi söylemişler; "Çocuk ölü, acilen almalıyız yoksa..."

Ama bu sefer aile kabul etmemiş, özel bir doktora Muayene olmuşlar, doktordan; "Çocuğun kalbi iyi atıyor, sağlığı yerinde..." cevabını almışlar.

Ve ben o tatlı bebekle tanıştım, onun minik ellerini sıktım, yani bu "Ölmüş acilen fetüsü almamız gerekiyor..." dedikleri bebeğin. Aile bu sorunun özellile Üniversite Araştırma Hastahanelerinde yaşandığını anlattı...

İnsan bu hikayeleri duydukça HASTANELERDEN UZAK DURMASI gerektiğine kanaat getiriyor.

Benim şahsi kararım da bu yönde, zaten uzak durmaya çalışıyorum, ama Allah C.C. duam Hastanede ölmemek.

Ama ilk anlattığım "Fetüs öldü" meselesi pek hataya benzemiyor.

Zonguldak’ta 1 Mayıs kutlamaları başladı! Zonguldak’ta 1 Mayıs kutlamaları başladı!

İnsanlarımız; "BEBEK ÖLDÜ, ACİLEN ALMAMIZ LAZIM, YOKSA ANNEYİ ZEHİRLER..." şeklinde bir baskı ile karşılaşırlar ise acele etmesinler, güvendikleri bir-birkaç doktora tekrar muayene olsunlar.

Maalesef GÜNÜMÜZDE EN TEHLİKELİ YERLER şifa dağıttığı idda edilen hastaneler.

Buralar ayrı bir cumhuriyet gibi yönetiliyor...

Ve çok iyi korunuyorlar, yaptıkları yanlış ve hatalar (Çok çok önemli biri değilseniz) yanlarına kalıyor.

Ne diyelim; Allah bizi koruyucularımızdan korusun”

2024 04 18 11 07 01

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA