Süper Amatör Ligde 10’uncu hafta tamamlandı. Cumartesi ve bugün oynanan maçlar neticesinde 6 takım galibiyet sevinci yaşadı.

Cumartesi maçlarında Kilimli Belediyespor, Ereğli Yenimahallespor, Mavi Şimşekspor kazandı. Pazar maçlarının kazananı ise Gelikspor, Beycuma Cezaevispor ve Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor oldu. Özellikle şampiyonluk hedefleyen Akınspor ile Devrek Belediyespor’un kaybetmesi, zirve yarışında dengeleri bozdu.

Zirve takımı Ereğli Akınspor, kendisini 1 puan geriden takip eden Kilimli Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Haftaya averajla lider giren Devrek Belediyespor da evinde Beycuma Cezaevispor’a 2-1 yenildi. Zirvedeki bBu iki takımın mağlubiyeti, puantaj cetvelinde puan puana bir zirve yarışı oluşturdu.

MAVİ ŞİMŞEKLER YENİDEN LİDER

Uzun haftalar lider götürdüğü ligde, üst üstte yaşadığı puan kayıpları üzerine averajla ikinci sırada gerileyen Mavi Şimşekspor, 6 gollü kazandığı 10'uncu haftada puan puana olduğu Devrek'in kaybetmesiyle birlikte 23 puanla tekrar ilk sıradaki yerini aldı. Liderin ardından 20’şer puanla Devrek Belediyespor ile Kilimli Belediyespor geliyor. Yine puan puana olan Ereğli Akınspor ile Gelikspor 18’er puanla 4 ve 5’inci sırayı paylaştı.

İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor! İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor!

İlk 5’in peşine 17 puanla Ereğli Yenimahallespor, 16 puanla Çaycumaspor, 13 puanla Beycuma Cezaevispor, 12 puanla Gökçebeyspor sıralandı. Son 3 aynı zamanda düşme potasında ise 11 puanla Karadeniz Ereğli Çiğdemlisor ile 1’er puana sahip Çaycuma Gençlerbirliği ile İhsaniyespor oluşturuyor.

SPOR SERVİSİ

Screenshot_1-5Screenshot_2-7Screenshot_3-3

Editör: Hüseyin EKİNCİ