Devrekli İş insanı Celal Ulupınar yayımladığı mesajında Yeryüzünün en onurlu mesleklerinden birisi olduğunu ifade ederek ,"Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz, yarının dünyasını oluşturan mimarlardır” dedi.

Devrek Meslek Lisesi binası yenilendi Devrek Meslek Lisesi binası yenilendi

Ulupınar mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bizler öğretmenlerimize, annemize babamıza gösterdiğimiz sevgi ve saygıyı göstermeyi öngören bir kültürle büyüdük. Milletleri kurtaranın, geleceğe hazırlayanın öğretmenler olduğunu duyarak, inanarak yaşadık.

İnşa ettiğimiz okullarla iş dünyasının eğitim konusundaki misyonunu yerine getirmeye çalışıyoruz. Çünkü inanıyoruz ki, insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Ve bundan da daha faydalı bir iş yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, eğitim camiamıza şükran ve saygılarımı sunuyorum.”

Bu vesile ile Başöğretmen" Mustafa Kemal Atatürk  ve görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor; başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, tüm öğretmenlerimizi saygı ile selamlıyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu