Ereğli’de yeniden doğuyor: Lavantalar hazır Ereğli’de yeniden doğuyor: Lavantalar hazır

Zonguldak bir kez daha Filistin için ayaklandı Zonguldak bir kez daha Filistin için ayaklandı

Zonguldak Valisi Yardımcısı Mehmet Türk başkanlığında, Valilik Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantının genel gündem maddesi, ilimizde bulunan Filyos Endüstri Bölgesi ve TPAO Endüstri Bölgesi ile birlikte artan büyük ölçekli yatırımlar, yeni kurulacak organize sanayi bölgeleri ve küçük sanayi siteleri nedeniyle ortaya çıkacak nitelikli eleman ihtiyacının çözümüydü. Ayrıca toplantıda, atıl durumda olan Filyos Serbest Bölgesi'nin ekonomiye kazandırılabilmesi için yapılacak çalışmaların belirlenmesi de önemli bir konu olarak masaya yatırıldı.
Toplantıya ilgili kurumların yetkilileri de katılarak, kapsamlı bir istişare süreci başlatıldı. Filyos Endüstri Bölgesi ve TPAO Endüstri Bölgesi gibi büyük ölçekli yatırımların, bölgenin ekonomik kalkınmasına olumlu katkı sağlaması beklenirken, bu tür projelerin hayata geçirilmesiyle ortaya çıkacak nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması da önem arz ediyor.
Ayrıca, atıl durumda olan Filyos Serbest Bölgesi'nin ekonomiye kazandırılması için yapılacak çalışmaların belirlenmesi, bölgedeki potansiyelin en etkin şekilde değerlendirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Toplantıda alınacak kararlar ve yapılacak çalışmalar, bölgenin ekonomik büyümesine ve istihdam artışına katkı sağlaması açısından büyük önem taşıyor. Haber Merkezi

WhatsApp-Image-2023-12-28-at-15.51.38

Zincirleme kaza! 22 araç birbirine girdi! Zincirleme kaza! 22 araç birbirine girdi!

10 yıllık avukat kalbine yenik düştü! 10 yıllık avukat kalbine yenik düştü!

Enişte cinayeti! Kayınbiraderini 4 yerinden bıçakladı! Enişte cinayeti! Kayınbiraderini 4 yerinden bıçakladı!

Feci kazaya şahit olan görgü tanığı o anları anlattı! Feci kazaya şahit olan görgü tanığı o anları anlattı!

Otomobilin çarpmasıyla bisikletli vatandaş 100 metre sürüklendi! Otomobilin çarpmasıyla bisikletli vatandaş 100 metre sürüklendi!

Ağaca çarptı, canından oldu! Ağaca çarptı, canından oldu!

Sosyal medyada cinsel içerikli paylaşım yapan şüpheliler yakalandı! Sosyal medyada cinsel içerikli paylaşım yapan şüpheliler yakalandı!

Denizde hareketlilik! Kadın cesedi bulundu Denizde hareketlilik! Kadın cesedi bulundu

Editör: Virda Şahin