Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Kuzey Ege kıyıları ile Edirne, Kırklareli, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz hafta da Zonguldak’ta etkili olan sağanak yağış ve tam fırtınanın ardından çok sayıda dükkan ve iş yeri zarar gördü. Can kayıplarının da yaşandığı Zonguldak’ta 1 hafta aranın ardından ikinci kez fırtına olayının yaşanması vatandaşlarda tedirginliğe neden oldu.

Fırtınanın etkili olduğu Zonguldak’ta valilik tarafından bir kez daha uyarı yapıldı. Zonguldak Valiliği’nden yapılan uyarıda, motosiklet, motokurye ve scooterların trafiğe çıkmamaları istendi.

Açıklama şu şekilde:

“ÖNEMLİ UYARI!‘Önce can güvenliği’ Son meteorolojik verilere göre; İlimizde halen devam eden ve edeceği değerlendirilen fırtına ve kuvvetli yağış nedeniyle; motosiklet, motokurye ve scooter' ların herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi açısından trafiğe çıkmamaları önem arz etmektedir.”

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

motokurye

Zonguldak’la ilgili İnsanlık tarihini değiştirecek iddia! Zonguldak’la ilgili İnsanlık tarihini değiştirecek iddia!

Deniz Yavuzyılmaz: Mayına çarpan gemi, çalıştırılmaya devam etti! Deniz Yavuzyılmaz: Mayına çarpan gemi, çalıştırılmaya devam etti!

Zonguldak’ta korkutan kaza! Zonguldak’ta korkutan kaza!

Zonguldak’ta ‘kenevir’ çalıştayı! Zonguldak’ta ‘kenevir’ çalıştayı!

Editör: Murat Barutçu