Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşanan aile katliamında yeni detaylar belli oldu. Emekli uzman çavuşun oğlunu ve kızını apartman önünde, yukarıya çıkarak polise ihbarda bulunan eşini de o esnada kurşun yağdırarak katlettiği öğrenildi. Öte yandan, eşiyle boşanma aşanmasındaki emekli uzman çavuş hakkında iki yıl önce de uzaklaştırma kararı verildiği, sağlık durumunun ciddiyetini koruyan kızının ise evlilik hazırlığı yaptığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, emekli uzman çavuş Nevzat Acer, Zonguldak’tan dün 19.30 sırlarında ailesinin yaşadığı Gölcük ilçesi Donanma Mahallesi 4’üncü Sokak’taki apartmana geldi. Nevzat Acer, apartmanın girişinde oğlu Oğuz Can ve kızı Nur Seda Acer ile tartışmaya başladı. Anne Züleyha Acer ise ihbarda bulunmak üzere daireye çıktı. Nevzat Acer yukarıya çıkmasına engel olmaya çalışan oğlu ve kızını tabancasını çıkartarak vurdu. Apartmandan çıkarken çevreye ateş etmeye devam eden Nevzat Acer, eşini de polisle konuştuğu esnada katletti. Daha sonra apartmanın girişine inen Nevzat Acer tabancayı kafasına doğrultup ateşleyerek intihar etti. Sağlık ekiplerince oğul Oğuz Can Acar’ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken, Nevzat ve eşi Züleyha Acer hastanede hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Nur Seda Acer'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemede tabanca, 3 şarjör ve çok sayıda mermi kovanı olduğu görüldü.

POLİSE İHBAR VEREN EŞİNİ O ESNADA ÖLDÜRDÜ

Öte yandan, kan donduran olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Züleyha Acer'in, polise ihbarda bulunduğu sırada öldürüldüğü öğrenildi. Züleyha Acer'in şiddetli geçimsizlik sebebiyle eşi Nevzat Acer'den ayrı evde yaşadığı ve boşanma davası açtığı kaydedildi. Emekli uzman çavuşa 2021 yılında uzaklaştırma kararı verildiği, ağır yaraladığı kızının ise evlilik hazırlığı yaptığı bildirildi. Nevzat Acer'in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Zonguldak'a gönderilecek. İHA

AW060109_01

TTK alım yapacak: İşte şartlar TTK alım yapacak: İşte şartlar

AW060109_05AW060109_06

Editör: Murat Barutçu